NEWS

Eerste internationale selectie voor Kayla Iven

Kayla, na je titel van LBFA kampioen en de meervoudige verbeteringen van je persoonlijk record (42m80), ben je geselecteerd voor de Europabeker. Een verrassing?

Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat de Europesabeke op dit moment van het seizoen plaatsvonden. Dus deze wedstrijd stond niet op mijn agenda (lacht). Ik ga deze kampioenschappen gebruiken om ervaring op te doen en een gevoel te krijgen voor het hoge niveau.
Mijn concurrenten hebben meer ervaring dan ik en sommigen van hen gooien verder. Ik ben van plan ze te observeren en aantekeningen te maken. Verrassend genoeg voel ik me goed en heb ik vooral geen stress. Ik maak goede worpen in de training, ik zal proberen mijn persoonlijke beste dit weekend te verbeteren.

Succes Kayla !

Share