NEWS

WK Atletiek in Eugene/Oregon (VS)

3 brusselse atleten geselecteerd

Het wereldkampioenschap atletiek in Oregon (VS) van 15 tot 27 juli nadert met rasse schreden. België zal met 29 atleten vertegenwoordigd zijn op de wereldkampioenschappen in Eugene, waaronder 2 atleten uit Brussel: Lahsene Bouchikhi/RESC, Anne Zagré/RESC.

Koen Naert/RESC was ook gekwalificeerd voor de marathon, maar concentreert zich liever op het Europees kampioenschap marathon (München) om zijn titel te verdedigen.

Voor Anne en Lahsene wordt dit hun eerste outdoor wereldkampioenschap. Dit is verrassend gezien de lange carrière van Anne, want zij heeft zich al voor vele internationale kampioenschappen gekwalificeerd. Lahsene had net als Koen de keuze tussen het Wereldkampioenschap en het Europees Kampioenschap en koos voor de meer uitdagende race.

Veel geluk aan alle Belgen en vooral aan Anne en Lahsene.

Hieronder vindt u meer informatie over het wereldkampioenschap.

Share