Kids Athletics

Voorstelling

Brussels Athletics biedt jonge Brusselse atleten een interessante en aangename kennismaking met de wereld van de atletiek om hen aan te moedigen deel te nemen aan toekomstige wedstrijden.

In het kader van het Kids’ Athletics programma van de Internationale Atletiek Federatie (WA) organiseert Brussels Athletics, in samenwerking met de aangesloten clubs, een initiatie en/of een wedstrijd voor de categorieën Kangoeroe en Benjamins.  

  • Een Kid’s Athletics initiatie is een evenement waarbij groepen van 10 kinderen onder begeleiding van een begeleider deelnemen aan atletiekworkshops. Een middag vol atletiekspelletjes die afwijkt van de traditionele trainingen.
  • Een Kid’s Athletics wedstrijd, Brussels Athletics wil de club helpen een aantrekkelijke en motiverende teamwedstrijd te organiseren waar iedereen wint. Het is ook een podium voor kangoeroe-kinderen die niet kunnen deelnemen aan klassieke wedstrijden en voor benjamins die vinden dat het niveau van de atletiekwedstrijden niet aangepast is aan hun leeftijd.

kids athle.png

Informatie en inschrijvingen: fm@atletix.be