Sportdag

Onze formules

De vzw Brussels Athletics promoot en ontwikkelt atletiek in het Brussels Gewest en moedigt een gezonde en actieve levensstijl aan.

In het kader van dit maatschappelijk project stelt onze vereniging haar expertise inzake sport en atletiek ter beschikking van uw school en stelt zij u voor om verschillende soorten organisaties op maat te organiseren:

De halve dag sportdag

Voor de kleutergroepen kunnen we een halve dag sport organiseren op basis van ludieke atletiekworkshops in een Brusselse sportzaal naar keuze. Een monitor per groep van 12 leerlingen begeleidt de sessie.

Voor de lagere en middelbare afdelingen kunnen we sportsessies van een halve dag organiseren voor groepen van minder dan 60 leerlingen. De begeleiding wordt verzorgd door 1 instructeur per groep van 20 leerlingen

Voor groepen van meer dan 60 leerlingen in het basis- en secundair onderwijs kunnen we een volledige sportdag organiseren. De begeleiding wordt verzorgd door 1 instructeur per groep van 20 leerlingen. In één van de Brusselse sportzalen van uw keuze.

Journée Sportvie2

Sportdag

Voor een groep van meer dan 60 leerlingen in de lagere en middelbare afdeling kunnen we een hele sportdag organiseren. Een monitor per groep van 20 leerlingen zorgt voor de begeleiding. In één van de Brusselse sportzalen van uw keuze.

Een bewustmakingsochtend Handisport: Voor een groep van 5 tot 20 leerlingen van de lagere en middelbare afdeling. Kom uw leerlingen bewust maken van Handisport, ontmoet sportsters en breng ze in de praktijk. Deze activiteit vindt plaats in ons centrum (ASCTR) gelegen op het Heizelplateau.