Algemeen

De vzw βrussels αthletics werd in 2008 opgericht om atletiek in Brussel te promoten en te ontwikkelen en om een gezonde en actieve levensstijl aan te moedigen.

In het kader van dit maatschappelijk project stelt onze vereniging haar expertise op het gebied van sport en atletiek aan uw school ter beschikking en stelt zij voor om voor u, op gepersonaliseerde wijze, sportdagen, sensibiliseringsdagen over handisport, de organisatie van een schoolcrossloop en zelfs buitenschoolse activiteiten op basis van een initiatie tot de atletiek te organiseren. Alle onderstaande informatie is ook opgenomen in onze folder (links toevoegen).

Diensten Bedrijven

Bied uw werknemers individuele en collectieve coaching en het stellen van doelen.

  • Wij komen één of meerdere keren per week tijdens de lunchpauze onze ervaring aanbieden om uw werknemers te motiveren en in vorm te krijgen;
  • We stellen individuele doelen voor elk van hen: gewichtsverlies, verbetering van techniek, het plannen van een programma (bijv. 20 km Brussel)
  • We stellen een collectief doel, zoals deelname aan de Ekiden (teammarathon).

Je wilt een dynamiek in je team creëren? Doe het met de grootste Olympische Sport?

Wij organiseren Team Building dagen rond atletiek. Dankzij de verschillende evenementen kunnen uw medewerkers hun grenzen verleggen en in teamverband werken;

Wij organiseren onze Team Building evenementen in het prestigieuze Koning Boudewijnstadion of op een andere atletiekpiste in Brussel.

Diensten Verenigingen

Hier is een lijst met vele mogelijkheden tot organisatie. Alles is mogelijk en elke organisatie zal aan uw wensen worden aangepast.

Diensten Gemeentes

Een evenement in uw gemeente ?

Contact